Bu site emekli olmuştur. Arşiv amaçlı olarak BT AKADEMİ sponsorluğunda yayın hayatına devam etmektedir.




C#nedir?com
 
Site İçi AramaSİTE İÇİ ARAMA
Üye Girişini AçÜye GİRİŞİ
Üye girişi için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Şifre
 
Beni her zaman hatırla
Bir hafta boyunca kullanıcı bilgilerinizi kullanıcı çıkışı yapana kadar hatırlar. (Paylaşılan bilgisayarlarda önerilmez.)
 
Şifremi / Kullanıcı Adımı unuttum.
 
.net TV RSS GÜNCEL MAKALELER
emre TAŞ
Başlangıç
emre TAŞ
yazının devamı >
Hüseyin Çelik
Captcha ve Captcha'nın OCR ile analizi
Hüseyin Çelik
yazının devamı >
Önsel Akın
NHibernate
Önsel Akın
yazının devamı >
Mehmet Sencer Karadayı
Lightswitch' e Giriş
Mehmet Sencer Karadayı
yazının devamı >
emre TAŞ
Başlangıç
emre TAŞ
yazının devamı >
Makale Gönder Bende Yazmak İstiyorum
.net TV RSS.NET TV
Android OS Üzerinde Yazılım Geliştirme Android OS Üzerinde Yazılım Geliştirme - Kubilay Kulaoğlu
Android ile Programlamaya Başlangıç Android ile Programlamaya Başlangıç - kubilay Kulaoğlu
WPF-Chart  Kontrolü WPF-Chart Kontrolü - Görkem Sezgin
Silverlight'a Temel Bakış Silverlight'a Temel Bakış - Görkem Sezgin
Linq Teknolojisi Linq Teknolojisi - Görkem Sezgin
Video Gönder Bende Yayınlamak İstiyorum
anketAnket
.NET Yeniliklerini Takip Etmek Sizin İçin Nekadar Önemli ?


Diğer anketler ve sonuçları için tıklayın.
  Diğer Herşey
Sponsorlar
BT Akademi
Medya Portakal
Video Hosting Sponsoru
Csharpnedir.com bir Ineta üyesidir
Uzman Abi
Her Yönüyle C# - Sefer Algan
 
Veritabanı Okulu 29 Nisan-Ankara
Veritabanı Okulu, sıfırdan Veritabanı programlamayı öğrenmek veya bir yazılım geliştirici olarak veritabanı programlama ve sorgulama konusunda formal bilgilere sahip olmak isteyenler için, SQL Server 2005 uyumlu düzenlenmiş, 48 saatlik bir eğitim programıdır.
Veritabanı Okulu 29 Nisan-Ankara
Eğitim Tarihi Başlangıç : 29 Nisan 2006 Salı

Bitiş : 21 Mayıs 2006

Saat 29-30 Nisan (Cumartesi-Pazar, 10:00-16:30)
6-7 Mayıs(Cumartesi-Pazar, 10:00-16:30)
13-14 Mayıs (Cumartesi-Pazar, 10:00-16:30)
20-21 Mayıs (Cumartesi-Pazar, 10:00-16:30)
Kontenjan 14
Eğitim Yeri Yüce Bilgi Akademisi-Ankara
Adres ve Kroki için tıklayınız.
Detayli bilgi için : 0216 550 50 51
Eğitim Ücreti 500 YTL + KDV
Eğitimen Yaşar Gözüdeli

Veritabanı Okulu, sıfırdan Veritabanı programlamayı öğrenmek veya bir yazılım geliştirici olarak veritabanı programlama ve sorgulama konusunda formal bilgilere sahip olmak isteyenler için, SQL Server 2005 uyumlu düzenlenmiş, 48 saatlik bir eğitim programıdır.

SQL Server 2005, Yazılım geliştiriciler için veritabanı programlama konusunda temelden başlayan, zengin içerikli 48 saatlik bir eğitim programı olup BT Akademi ve Verivizyon işbirliği ile düzenlenmektedir. T-SQL ağırlıklı programın ilk 36 saatinde, T-SQL’’in temelleri, MS SQL Server Ortamı-Toolları, Indeks Tanımlama, Trigger, Stored Procedure, Transaction gibi temel konular SQL Server 2005 için yenilenmiş içerik paralelinde anlatılmakta.

Son 12 saatlik bölümünde de veritabanı programcıları için SQL Server’’in son sürümü SQL Server 2005(Yukon)’’e adabtasyon ve bu sürüm ile gelen programsal yeniliklerin kavranması hedeflenmekte. Bu kapsamda, SQLCLR programlama, XML Desteği ve T-SQL’deki yenilikler ele alınmakta. 29 Nisan’da Ankara’da başlayacak eğitim, Cumartesi ve Pazar günleri 10:00-16:30 arasında 4 hafta sonunu içine alan bir etkinlik.

’’Veritabanı Okulu’’nu, benzeri eğitim programlarından ayıran en önemli farklar, SQL Server 2005 veritabanı disiplinlerini esas alan güncel içeriği ve Türkiye’nin ilk ve en güncel veri yönetim topluluğu olan “verivizyon.com” ve en güçlü programlama topluluklarından biri olan “C#Nedir.com” topluluğu kadrosunda yer alan, konusuna ve güncele hakim editörler tarafından hazırlanmış bir müfredat olmasıdır.

Yılda sadece birkaç kez düzenlenen Veritabanı Okulu eğitim programını kaçırmamak için tek yapmanız gereken, eğitim kontenjanı dolmadan, aşağıdaki eğitim katılım formunu doldurarak ön kaydınızı yaptırmaktır. Veritabanı Okulu Eğitiminde her bir katılımcı bilgisayarında, SQL Server 2005 Developer Edition veritabanı sunucusu, Visual Studio 2005 Professional Edition IDE’si ve XP işletim sistemi kurulu olarak bulunmaktadır.

Veritabanı Okulu hakkında ne dediler:
Bugüne kadar, Veritabanı Okulu etkinliği çerçevesinde yüzlerce kişi SQL Server programlamayı öğrendi. İşte bazı katılımcıların görüşleri:
  • Veritabanı Okulu etkinliği çerçevesinde veritabanı programlama hakkında aldığım eğitim, yıllardır kullandığım SQL Server’a daha farklı bir bakış açısı ile bakmamı sağladı” Emre Yanık-Yazılım Geliştirici, Kariyer.net A.Ş.
  • Veritabanı Okulu eğitiminde edindiğim veritabanı programlama bilgileri, SQL Server’a bakış açımı tamamen değiştirdi. Bu değişim, istediğimiz raporları oluşturmamızda, veritabanımızı istek ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda yapılandırmamızda bize büyük avantajlar sağladı. Eğitimi düzenleyenlere teşekkürlerimi sunarım.” Cihat Çınar, Bifa Bisküvi ve Gıda San. A.Ş.

Eğitim Kimlere Hitap Ediyor?
Veritabanı Okulu’nun amacı, SQL Server 2005 ortamında veritabanı tasarlama, T-SQL ve CLR dilleri ile veri sorgulama ve veritabanı ortamını programlamayı öğretmektir.
  • Veritabanı uygulamaları geliştirmeye sıfırdan güçlü bir başlangıç yapmayı planlayanlara,
  • ASP-ASP.NET, VB, VB.NET, C#, Java veya benzer bir teknoloji ile uygulama geliştirmekte olup veritabanı bilgisini ilerletmek ve formal dayanaklara oturtma isteyenlere
  • Bir Veritabanı Yönetim Sistemi ortamı olarak SQL Server 2005’i programlamaya ve sorgulamaya tam anlamıyla hâkim olmak isteyenlere,
  • SQL Server 2000’den SQL Server 2005’’e geçiş aşamasında bir programcı için, yeni sürümün kilit noktaları hakkında sıkı bir başlangıç yaparak uygulamalarda SQL Server 2005’’in gücünü kullanmak isteyenlere
  • MS 70–229 Sınavı için temel bilgilerin bir kısmını edinmek isteyenlere veya yeni hali ile 70–431:TS Sınavı için veritabanı programlama temel bilgilerini edinmek isteyenlere
Eğitim İçeriği


Detaylı eğitim içeriğini görüntülemek için tıklayınız.( Eğitime kayıt yapmadan önce eğitim içeriğini incelemenizde fayda var.)


Eğitime nasıl kayıt olabilirim ? Veritabanı Okulu eğitimine kayıt olabilmeniz için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir. Formu doldurduktan sonra, sizinle iletişime geçilecektir. Formu doldurmuş olmak kesin kaydolduğunuz anlamına gelmemektedir. Kesin kaydınızın yapılabilmesi için sizinle iletişim kurulması gerekmektedir.

Kayıt formuna gitmek için tıklayınız.

! Önemli not : Eğitime kayıt yapmadan önce eğitim içeriğini incelemenizde fayda var.

Eğitim’de neler verilecek?

  • SQL Server ile Temel Veritabanı Programlama Kitabı(Gözden geçirilmiş ikinci baskısı)
  • SQL Server 2005 Ders Notları
  • Katılım Sertifikası
Veritabanı, 3n katman mimari ile yazılım geliştirme yaklaşımının en alt katmanını oluşturmaktadır. Bu nedenle, iyi bir kurumsal yazılım geliştirici olmak isteyenler için veya sağlam dayanakları olan yazılımlar geliştirmeyi hedefleyen programcılar için, Veritabanı Okulu eğitimi içeriğinin öğrenilmesi; yazılım planlama, programlama ve rapor alımı aşamalarında faydalı olacaktır.

Eğitmen Hakkında

Yaşar GÖZÜDELİ

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Mezunu. 2000 yılından bu yana bir çok kurumda veritabanı uygulamaları geliştirdi ve bir çok kurumda "SQL Server 2000 ile Veritabanı Tasarımı ve Gerçekleme" eğitimi verdi. NetLIFE, ComputerLIFE, PCLIFE gibi bazı bilgisayar-Magazin dergilerinde yazıları yayınlandı. Halen Byte Türkiye’’nin serbest yazarlarından ve bu dergi tarafından yayınlanan Veritabanı Programlama serisinden iki kitapçığın yazarı. ’’developer academy’’ sloganı ile Veritabanı uygulamaları geliştirme alanında içerik sağlayan Verivizyon.com sitesinin kurucu üyesi. Halen bir kurumda veritabanı uygulamaları geliştiriyor. Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans programına devam ediyor. "SQL Server ile Temel Veritabanı Programlama" adında yayınlanmış bir kitabı bulunmakta. SQL Server 2005 ile ilgili seminerler verdi. Halen verivizyon.com takım yöneticiliğini sürdürmekte

 

 
 
SON 10 Haber
» Uygulama Geliştirme Yarışması
» Microsoft Yazılım Teknolojileri
» BT Akademi Eğitim Takvimi
» BT Akademi Ankara'da
» BT Akademi’den MCPD Eğitimi...
» MVC Eğitiminde Kampanya
» İş İlanı : Avenn Group
» IT Proje Yönetimi
» ASP.Net MVC Framework Semineri
» Silverlight 3.0 Programı